Ένας συνεργάτης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας

Είτε πρόκειται για μοτοσυκλέτες είτε για προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, πιστεύουμε στη δημιουργία αποτελεσματικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Το πάθος μας για καινοτομία μας ωθεί στη διαρκή αναβάθμιση της σειράς προϊόντων μας, αξιοποιώντας τις νεότερες τάσεις της αγοράς και τα σχεδιαστικά πρότυπα. Επιπλέον, η στενή επαφή που διατηρούμε με τους πελάτες μάς επιτρέπει να κατανοούμε τις ανάγκες τους και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές, με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Στο επίκεντρο αυτής της προσέγγισης βρίσκονται οι άνθρωποί μας. Οι λύσεις υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα του πάθους τους και της τεχνογνωσίας τους. Για αυτόν το λόγο, προάγουμε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης και δεκτικότητας.

Πέρα των δραστηριοτήτων μας, προσπαθούμε να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους προμηθευτές, αναδεικνύοντας όχι μόνο προϊόντα αλλά και ιδέες, καινοτομίες και βελτιώσεις.

Και για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες της αγοράς, είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση και βελτίωση του συστήματός μας διαχείρισης ποιότητας. Σε συνεργασία με τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες, μπορούμε να δημιουργήσουμε αειφόρο ανάπτυξη, επωφελή για όλους.

Christian and Michael Kirschenhofer, CEOs

60,000+
Οχήματα πωλούνται ετησίως
2300+
Αντιπρόσωποι στο δίκτυό μας
200+
Υπάλληλοι σε όλη την Ευρώπη

Οικογενειακή επιχείρηση με δράση σε παγκόσμιο επίπεδο

60 ΧΩΡΕΣ

Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο

2.326 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται, στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

15 ΜΑΡΚΕΣ

Από μικρά σκούτερ μέχρι μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού και ATV.

8 ΓΡΑΦΕΙΑ

Στην Ευρώπη και σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας στην Ασία.

Γραφεία σε όλον τον κόσμο

Είμαστε διεθνής οργανισμός με πρόσβαση στις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Krems της Αυστρίας και διαθέτουμε πέντε γραφεία σε όλη την Ευρώπη και διεθνείς συνεργάτες στην Ασία.

KSR Austria

Headquarters

Im Wirtschaftspark 15
3494 Gedersdorf

KSR Hellas

Λεωφ. Αθηνών 218, Χαϊδάρι 124 61

KSR France

4, rue Maurice Blin
67500 Haguenau

KSR Spain

C/Corcega 112 local 2
08029 Barcelona

KSR Italy

Via Giotto 12B
39100 Bolzano

KSR Belgium

Rue Jean Burgers 21
7850 Enghien

KSR Netherlands

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Υποστήριξη και after-sales

Είμαστε υπερήφανοι για την υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας. Πέρα από τα εγχειρίδια που δημιουργούμε, παρέχουμε άμεση υποστήριξη online και μέσω τηλεφώνου.

Χειριζόμαστε επίσης όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εγγυήσεις και τα ανταλλακτικά, τα οποία μπορούν να διεκπεραιώνονται γρήγορα μέσω του online συστήματός μας παραγγελιών, Dealer Space.

Ανταλλακτικά – Γρήγορη παράδοση

Η κεντρική αποθήκη μας, με έδρα στο Krems-Gedersdorf της Αυστρίας, συγκεντρώνει πάνω από 1,6 εκατομμύρια ανταλλακτικά και διακινεί πάνω από 600.000 ανταλλακτικά ετησίως.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα στις παραγγελίες ανταλλακτικών των συνεργατών μας, παραδίδοντάς τα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες εντός 48 ωρών χάρη στη στενή συνεργασία μας με παρόχους υπηρεσιών παράδοσης.

“Η KSR Group οφείλει την επιτυχία της στην τεχνογνωσία των υπαλλήλων της.”
— Michael Kirschenhofer, CEO

Οι αξίες μας

Βιωσιμότητα

Χρησιμοποιούμε με υπευθυνότητα τους φυσικούς πόρους και φροντίζουμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Κατέχουμε πιστοποίηση FSC® για το ξύλο και το χαρτί δίκαιου εμπορίου και καινοτομούμε στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Κουλτούρα εμπιστοσύνης

Οφείλουμε την επιτυχία μας στην τεχνογνωσία των ανθρώπων μας. Η KSR Group προάγει μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, δεκτικότητας και σεβασμού.

Κοινωνική δέσμευση

Ως οικογενειακή επιχείρηση και μέλος της πρωτοβουλίας Business Social Compliance Initiative, προσβλέπουμε στη δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας στην περιοχή. Επίσης υποστηρίζουμε το ίδρυμα «Future4Children», που βοηθά τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Ποιότητα

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, εφαρμόζουμε ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο από την Quality Austria κατά ISO 9001:2015. Ο τομέας οχημάτων έχει πιστοποιηθεί από την TÜV για την Γερμανική KBA.

Ιστορική αναδρομή

Η KSR είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που οι απαρχές είναι στο 19ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα