Υπερσύγχρονο κέντρο σχεδίασης

Το 2019, ανοίξαμε το νέο μας κέντρο σχεδίασης στο Krems της Αυστρίας. Το κέντρο φιλοξενεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως 3D σκάνερ και εκτυπωτή και έναν νέο ειδικό χώρο για τη δημιουργία μοντέλων από πηλό.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Με την επικείμενη ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, η σχεδιαστική μας ομάδα είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψει τα επόμενα χρόνια.

Εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο

Η ομάδα εργάζεται με μια ευρεία γκάμα οχημάτων και μεγεθών κινητήρων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίες μας μάρκες μοτοσυκλετών, BRIXTON Motorcycles και MALAGUTI.

Τα διαφορετικά στυλ τους, κλασικό και ρετρό από τη μία, Ιταλικό και σπορ από την άλλη, καταδεικνύουν ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να παράγει οχήματα υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως των σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προκλήσεων.

Σχεδιαστική στρατηγική

Χωρίς μια καλή στρατηγική, η σχεδίαση μπορεί να χάσει κάθε νόημα. Για αυτόν το λόγο, δημιουργούμε ένα σχεδιαστικό ύφος για κάθε νέα μάρκα που παράγουμε, διασφαλίζοντας ότι διαθέτει μια ισχυρή ταυτότητα για τα επόμενα χρόνια.

“THE DEVIL IS IN THE DETAIL.”
— Aby Moritz Warburg, 1866-1929 
Stage 1

Ιδέα

Οι ιδέες μας για τα προϊόντα μπορεί να προκύψουν από οτιδήποτε, από μια ανάγκη της αγοράς, μια καινοτόμο τεχνολογία ή ακόμη και μια ταινία.

Stage 2

Σύλληψη

Ξεκινάμε με έναν λευκό καμβά και μετά δίνουμε ζωή σε διάφορες σχεδιαστικές κατευθύνσεις.

Stage 3

Ανάπτυξη

Αφού η ομάδα καταλήξει σε μια κατεύθυνση, ξεκινά η ανάπτυξη της σχεδίασης του οχήματος.

Stage 4

Διαμόρφωση μοντέλου από πηλό

Τα σχέδια στο χαρτί μετατρέπονται σε τρισδιάστατο μοντέλο κανονικού μεγέθους. Ο κατασκευαστής μοντέλου και ο σχεδιαστής συνεργάζονται στενά για να προσδιορίσουν τις επιφάνειες και τις λεπτομέρειες.

Stage 5

Σχεδίαση 3D

Αφού το μοντέλο 3D σκαναριστεί και ψηφιοποιηθεί, οι μηχανικοί μπορούν να ξεκινήσουν την κατασκευή του πρώτου πρωτοτύπου.

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας;

Αποστολή CV