Καλά Χριστούγεννα!

24 Δεκεμβρίου 2021

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Για άλλη μια φορά, όλοι αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις – τόσο επαγγελματικά όσο και ιδιωτικά. Πολύ περισσότερος λόγος για να είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε καλά φέτος, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και τις προκλήσεις. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε σπουδαίους και έμπιστους συνεργάτες.

Είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί ιδιαίτερα σκληρά τον περασμένο χρόνο. Ως εκ τούτου, ως Όμιλος KSR, δε θα κάνουμε και πάλι δώρα για πελάτες και συνεργάτες φέτος και αντ’ αυτού θα επενδύσουμε το προβλεπόμενο ποσό των 30.000 € ως κοινό δώρο σε εκείνα τα φιλανθρωπικά και κοινωνικά έργα που χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ. Η δωρεά θα πάει σε διάφορους τοπικούς οργανισμούς όπως το Future4Children  Foundation από την Αυστρία.

Ευχόμαστε σε εσάς και την οικογένειά σας καλά Χριστούγεννα, ήρεμες μέρες με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μια ευτυχισμένη και πάνω απ’ όλα με υγεία το νέο έτος!

Η ομάδα σας KSR Group

ΥΓ: Το γραφείο της KSR Hellas θα είναι κλειστό στις 31.12.2021 και 03.01.2022. Από 04.01.2022 θα είμαστε ξανά κοντά σας με νέα ενέργεια!