Ο αντίκτυπος της Covid στην Italjet

Italjet 7 Απριλίου 2021

Ο Massimo Tartarini, Διευθύνων Σύμβουλος της Italjet, μιλά για τον αντίκτυπο του Covid-19 στην παραγωγή του Italjet και πότε αναμένεται να βγουν τα πρώτα οχήματα στην αγορά.

“Η έκτακτη ανάγκη Covid-19 παγκοσμίως και η τρέχουσα δραματική κατάσταση στην Ιταλία διευρύνουν τον χρόνο ανάπτυξης της Dragster. Η κατάσταση της πανδημίας έχει δυσκολέψει τα πράγματα. Δεν υπάρχουν πτήσεις και η καραντίνα για πολλές χώρες έχει αυξηθεί, εμποδίζοντας την κανονική μετακίνηση των μηχανικών μας. Στην Ιταλία πολλές εταιρείες έκλεισαν λόγω Covid-19.

Δυστυχώς, η παραγωγή του Dragster έπεσε σε αυτή τη συγκυρία, δημιουργώντας σημαντική ταλαιπωρία για την Italjet και τους πελάτες της. Κανείς δε θέλει να δει το Dragster σε παραγωγή και διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο περισσότερο από εμάς, εργαζόμαστε μέρα και νύχτα για αυτό. Τώρα παράγουμε μια παρτίδα 50 οχημάτων ως εμπορική προ-σειρά με τελικά ανταλλακτικά παραγωγής για τις δοκιμές μας.

Το Dragster είναι ένα εξαιρετικό όχημα που αξίζει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, επομένως αυτές οι δοκιμές είναι υποχρεωτικές για τον εντοπισμό και το ελάχιστο ελάττωμα. Μετά από έλεγχο και σχόλια, θα ξεκινήσουμε τη μαζική παραγωγή και στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Ανυπομονούμε να δούμε το Dragster στους δρόμους του κόσμου!”.