Malaguti – EICMA 2019

Malaguti 8 Νοεμβρίου 2019

Το επόμενο κεφάλαιο για την Malaguti ξεκινά τώρα

Ένα χρόνο αφότου ο Όμιλος KSR ανακοίνωσε την επανεμφάνιση της παραδοσιακής μάρκας στην EICMA στο Μιλάνο, το επόμενο κεφάλαιο της αξιόπιστης ιστορίας της Malaguti ξεκινά φέτος την EICMA με νέα μοντέλα και ειδικές εκδόσεις.

The highlight of the show is the DRAKON125. The sporty naked bike has been redesigned from scratch and is one of the first models to come out of the design centre established in 2019 in the KSR headquarters in Austria. Although the new model, which is set to go into production in the second half of 2020, shares almost no parts with its sibling models, the DRAKON125 remains true to the “Spirit of Bologna” to which Malaguti is committed. After all, the resurrection of Malaguti is not about copying historical design elements, but about reviving the philosophy that made the brand big: affordable sportiness, modern technology and high product quality in entry-level classes, inspiring the young and the young at heart on a daily basis.

Ένα χρόνο αφότου ο Όμιλος KSR ανακοίνωσε την επανεμφάνιση της παραδοσιακής μάρκας στην EICMA στο Μιλάνο, το επόμενο κεφάλαιο της αξιόπιστης ιστορίας της Malaguti ξεκινά φέτος την EICMA με νέα μοντέλα και ειδικές εκδόσεις.

Το highlight είναι τοDRAKON125. Το σπορ γυμνό ποδήλατο έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή και είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα που βγήκε από το κέντρο σχεδιασμού που ιδρύθηκε το 2019 στα κεντρικά γραφεία της KSR στην Αυστρία. Αν και το νέο μοντέλο, το οποίο πρόκειται να τεθεί σε παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2020, δε μοιράζεται σχεδόν κανένα ανταλλακτικό με τα αδέρφια του μοντέλα, το DRAKON125 παραμένει πιστό στο «Πνεύμα της Μπολόνια» στο οποίο έχει δεσμευτεί η Malaguti. Σε τελική ανάλυση, η ανάσταση του Malaguti δεν έχει να κάνει με την αντιγραφή ιστορικών στοιχείων σχεδίασης, αλλά την αναβίωση της φιλοσοφίας που έκανε τη μάρκα μεγάλη: προσιτή με sport εμφάνιση, σύγχρονη τεχνολογία και υψηλή ποιότητα προϊόντων στις βασικές κατηγορίες, εμπνέοντας τους νέους και τους νέους στην καρδιά σε καθημερινή βάση.

Η Electromobility θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στο επόμενο κεφάλαιο του Malaguti, καθώς η KSR είναι επίσης ο μεγαλύτερος διανομέας ηλεκτρικών σκούτερ στην Ευρώπη και έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στον τομέα αυτό. Παρουσιάζεται το RSTE, ένα αγωνιστικό ποδήλατο με πλήρη πέδηση που κινείται από έναν κεντρικό ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ εξόδου 8 kW (3 kW συνεχής ονομαστική ισχύς). Η ισχύς μεταδίδεται στον πίσω τροχό μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων, διατηρώντας έτσι τον αρχικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Δύο πακέτα μπαταριών λιθίου, το καθένα με 1,68 kWh, παρέχουν μια εμβέλεια κατάλληλη για καθημερινή χρήση και όχι μόνο. Η Malaguti στοχεύει να φέρει το αθόρυβο δρομέα στην αγορά μέχρι το τέλος του 2020.

Το επόμενο κεφάλαιο περιλαμβάνει επίσης άλλες παραλλαγές κινητήρων των υπαρχόντων μοντέλων. Το άνετο Commuter Scooter MADISON πρόκειται επίσης να λανσαριστεί στην κατηγορία 125 cc, τα μοντέλα DUNE, XTM, XSM και RST θα έχουν επίσης κινητήρες 250 cm³ για να κινήσουν τον αυξανόμενο αριθμό κατόχων άδειας Α2 στο πνεύμα της παλιάς ιταλικής πανεπιστημιακής πόλης.

Εκτός από τις πολλά υποσχόμενες προοπτικές για το μέλλον, το Malaguti κοιτάζει πίσω στις μέρες της δόξας καθώς γιορτάζει τα 90ά γενέθλιά του το 2020! Το MADISON300 και το MONTE PRO125 “Anniversary Editions” θα κυκλοφορήσουν ως δώρα γενεθλίων για τους θαυμαστές.