Ο όμιλος KSR επεκτείνει την έδρα του

KSR Group 9 Οκτωβρίου 2019

Χώρος για στούντιο σχεδιασμού, πολλοί καινούριοι υπάλληλοι και περισσότερες από 4.000 euro pallets

Με περισσότερα από 60.000 οχήματα ετησίως, η οικογενειακή επιχείρηση της Κάτω Αυστρίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους κατασκευαστές εισαγωγείς δίτροχων στην Ευρώπη. Μετακόμισε στα νέα της κεντρικά γραφεία στο επιχειρηματικό πάρκο Krems-Gedersdorf (απευθείας στην έξοδο S5/Theiss) την άνοιξη του 2017.

Λόγω της θετικής ανάπτυξης, γρήγορα έγινε σαφές ότι το νέο κτίριο (1η φάση κατασκευής) με περίπου 2.300 m² αποθηκευτικό χώρο και ο χώρο γραφείων 860 m² θα φθάσουν σύντομα τα όρια χωρητικότητας τους. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο αριθμός των εργαζομένων αυξήθηκε σχεδόν κατά 50% από το 2016 έως το 2017.

Το φθινόπωρο του 2018 δόθηκε το σήμα εκκίνησης για τη δεύτερη κατασκευαστική φάση – επεκτείνοντας έτσι την έδρα της εταιρείας, η οποία έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία. Για την επέκταση χρησιμοποιήθηκε συνολική έκταση περίπου 2.200 m². Η πλειονότητα αυτής της περιοχής, δηλαδή 1.700 m², θα χρησιμεύσει ως αποθηκευτικός χώρος. Περισσότερες από 4.000 παλέτες μπορούν να αποθηκευτούν σε φορητούς αποθηκευτικούς χώρους. Πάνω από 240 m² θα αποτελέσουν ένα επιπλέον εργαστήριο – για τους πελάτες μας του εκθεσιακού χώρου KSR.

Μια καινοτομία στην τοποθεσία: Ένα εντελώς νέο στούντιο σχεδιασμού και ανάπτυξης θα κατασκευαστεί σε μια έκταση περίπου 240 m² στην οποία θα διαχειρίζεται τη διαδικασία σχεδιασμού για τις μάρκες του Ομίλου KSR – όπως A-TO, BRIXTON MOTORCYCLES, LAMBRETTA και MALAGUTI στο μέλλον. Επίσης, ξεχωριστός Clay-Area, στον οποίο δημιουργούνται πήλινα μοντέλα των νέων προϊόντων, καθώς και ο εξοπλισμός με σύγχρονο 3D-Printer, ανήκει σε αυτό. Στην πλήρη επέκταση, 10 άτομα θα εργαστούν μόνο στην έρευνα και ανάπτυξη.

«Μέσα από προοδευτικό σχεδιασμό προϊόντων, έχουμε αναπτυχθεί εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε κάθε χρόνο, αλλά και τους ξεπεράσαμε. Στον τομέα των ηλεκτρικών σκούτερ, είμαστε πλέον ο μεγαλύτερος διανομέας στην Ευρώπη. Με την επέκταση του κτιρίου μας, μπορούμε πλέον να είμαστε πιο ενεργοί στη δική μας ανάπτυξη», εξηγούν οι Christian και Michael Kirschenhofer, ιδιοκτήτες και διευθύνοντες σύμβουλοι του Ομίλου KSR. Αποκαλύπτουν επίσης «ότι οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές μας εργάζονται επί του παρόντος σε νέα μοντέλα BRIXTON με μεγαλύτερο κυβισμό και σε καινοτόμα οχήματα στον τομέα της μικροκινητικότητας».

Στον επάνω όροφο της επέκτασης, έχουν δημιουργηθεί περισσότεροι χώροι εργασίας γραφείου σε περισσότερα από 800 m². Λόγω της ανάπτυξης, οι τομείς των logistics, της επεξεργασίας παραγγελιών, της διάθεσης και της λογιστικής θα επεκταθούν στο εγγύς μέλλον.

 

 

Έχουμε αναπτυχθεί εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο έχουμε πετύχει τους στόχους που θέτουμε κάθε χρόνο, αλλά και τους έχουμε ξεπεράσει.
Michael Kirschenhofer, CEO

Για την εταιρική χρήση 2018/19 η KSR αναμένει αύξηση τζίρου άνω του 50% (!) – ξεπερνώντας έτσι το όριο τζίρου των 100 εκατομμυρίων ευρώ για πρώτη φορά!

Επί του παρόντος, ο Όμιλος KSR αναζητά πολυάριθμους νέους υπαλλήλους! Michael Kirschenhofer: “Είμαστε μια δυναμική και προσανατολισμένη στο μέλλον εταιρεία που δημιουργεί ασφαλείς και σύγχρονες θέσεις εργασίας. Όποιος θέλει να βοηθήσει στη διαμόρφωση της κινητικότητας του μέλλοντος καλείται εγκάρδια να μας υποβάλει αίτηση!”