Motron Motorcycles

16 Φεβρουαρίου 2021

Στις 16 Φεβρουαρίου 2021 ο αυστριακός όμιλος KSR παρουσίασε μια νέα μάρκα δίτροχων κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου: MOTRON MOTORCYCLES.

Με την καμπάνια «Follow the M» έχει δημιουργηθεί κάποιο buzz στα ψηφιακά μέσα από τις αρχές Ιανουαρίου. Μια σειρά ταινιών 4 μερών δείχνει τη ζωή του Max Deeps (διαβάστε ανάποδα, το επίθετό του είναι Max Speed). Ο Μαξ έχει κατακλυστεί επανειλημμένα από ονειροπολήσεις από την αρχή της πανδημίας και ζητείται από μια γυναικεία φωνή να ακολουθήσει το μυστηριώδες M. Η καμπάνια δημιουργεί το ενδιαφέρον με αγωνία σε στυλ Netflix και διασκεδάζει όχι μόνο τους λάτρεις της μοτοσικλέτας προτού λυθεί το μυστήριο με το αποκάλυψη του επεισοδίου 4, όταν η νέα μάρκα MOTRON παρουσιάστηκε επίσης στο κοινό.

Η MOTRON MOTORCYCLES παρουσιάζεται σε ένα φρέσκο ​​μαύρο και κίτρινο χρώμα, το οποίο αντικατοπτρίζεται σε ολόκληρη την ταυτότητα της μάρκας, ακόμη και στη σχεδίαση των ποδηλάτων, και απευθύνεται ειδικά στην κατηγορία εισαγωγικού και μεσαίου μεγέθους στον τομέα των δίτροχων. Με μια πολύ ελκυστική σχέση τιμής-απόδοσης, η MOTRON θέτει νέα πρότυπα και βασίζεται σε μακροχρόνια αποδεδειγμένη τεχνολογία από επαγγελματίες συνεργάτες.

Η MOTRON ξεκινά τη σεζόν 2021 με μια εκτενή γκάμα προϊόντων που αποτελείται από συνολικά δέκα δίτροχα οχήματα. Το χαρτοφυλάκιο της νέας αυστριακής μάρκας περιλαμβάνει όχι μόνο κλασικές μοτοσικλέτες και σκούτερ με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και τρία ηλεκτρικά σκούτερ και ένα ηλεκτρικό μίνι ποδήλατο. Τα μοντέλα κινητήρων εσωτερικής καύσης επικεντρώνονται σε μεγέθη κινητήρων από 50 έως 400 cm³ και στοχεύουν στην κατηγορία βασικού και μεσαίου μεγέθους. Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα προσφέρουν σήμερα τελική ταχύτητα 45 km/h και αποτελούν μια νέα εναλλακτική στην κατηγορία L1e.

“Το λανσάρισμα της νέας μάρκας MOTRON πιάνει ακριβώς τον σφυγμό της επικαιρότητας. Ειδικά σε καιρούς σαν αυτούς, όπου οι άνθρωποι λαχταρούν μια ικανοποιητική ισορροπία στην πανδημική καθημερινότητά τους, απευθυνόμαστε σε ένα target group που μπορεί να βρει στη MOTRON ένα brandγια να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι, ένα νέο πάθος. Το σλόγκαν μας «GET OUT THERE» υπογραμμίζει την προσέγγισή μας να παλέψουμε στις δύσκολες στιγμές, να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε με ένα MOTRON”, δηλώνουν οι Michael και Christian Kirschenhofer, ιδιοκτήτες του Ομίλου KSR.

Διαθέσιμα στην αρχή της σεζόν 2021, τα ηλεκτρικά μοντέλα WHIZZ, CUBERTINO, VOLZ και VIZION θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην αγορά. Τα αδέρφια τους, εσωτερικής καύσης θα έρχονται στους αντιπροσώπους από το Q2: Οι μοτοσυκλέτες Adventure X-NORD 125, το cruiser που ονομάζεται REVOLVER 125 και το γυμνό WARRIOR 400 μαζί με τα σκούτερ BREEZY 50, VENTURA 125, IDEO 50 και IDEO 12. Άλλες μοτοσυκλέτες εσωτερικής καύσης, δηλαδή οι NOMAD 125 και X-NORD 400, θα λανσαριστούν το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Φυσικά, όλα τα μοντέλα συμμορφώνονται με τις αυστηρές οδηγίες EURO5.

Η ανάπτυξη και η παραγωγή των μοντέλων πραγματοποιούνται από έμπειρους συνεργάτες στην Ασία που συνεργάζονται με πολύ επιτυχημένες και γνωστές μάρκες. Αυτό επιτρέπει στη MOTRON να επωφεληθεί από τα αποτελέσματα συνέργειας καθώς και από τη μακρόχρονη εμπειρία και τις εξελιγμένες τεχνικές.

Η σειρά σχεδίασης MOTRON αναπτύχθηκε από την ομάδα σχεδιασμού του KSR Group, η οποία δραστηριοποιείται δημιουργικά εδώ και 2 χρόνια στο δικό της στούντιο ανάπτυξης και σχεδίασης στο επιχειρηματικό πάρκο Krems-Gedersdorf, στην Αυστρία. Πολλές συνεκτικές και καινοτόμες ιδέες σχεδίασης, όπως η μοναδική σχεδιαστική γραμμή Crossfire από την Brixton, έχουν ήδη δημιουργηθεί εκεί. Χαρακτηριστικό για το σχέδιο MOTRON είναι οι φρέσκες κίτρινες πινελιές στα ταυτόχρονα μοντέρνα και διακριτικά χρώματα μαύρο, γκρι και λευκό.

Για όλα τα μοντέλα η MOTRON υπόσχεται δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης. Οι τιμές γνωριμίας των ηλεκτρικών οχημάτων αναγράφονται μεταξύ 1.849 € και 2.899 €. Τα σκούτερ καύσης 50cm³ και 125cm³ διατίθενται από 1.439 € – 2.299 €. Για τις μοτοσυκλέτες, το εύρος τιμών εκτείνεται από 2.749 € έως 3.399 € στην κατηγορία των τετάρτων λίτρων και η τιμή των 4.999 € εμφανίζεται για το Warrior 400.

Οι πωλήσεις των νέων μοντέλων MOTRON θα επικεντρωθούν αρχικά στην ευρωπαϊκή αγορά, ξεκινώντας από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ελλάδα. Το δίκτυο διανομής θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.motron-motorcycles.com!